Friday, May 27, 2011

Amek Kaw! hebat x hebatnye aku

salam dear readers ;)

Baru 10 hari xberada dalam dunia belog, rase mcm setahun tigaplohlapan hari xupdate. xcatwalk. dan sebagainya. sedih teramat T___T. terus orang xnak lawat kaukan. padan ngn muke. mekasih.

Haritu busy sgt dgn hari guru. pastu busy dgn exam week. busy ngn student week. maklumlah dah last week kat skola. menghabiskan mase dgn student tersayang mmg aktiviti terhebat sedunia saat tu. Tapi skang ni dah berada  kat rumah. masa yg senggang ni kene gunekan sebaiknye utk rakan2 blogger yg lebih2 tersayang. rinduunyee korang :-* tee hee..siyess pnye statement. bukan lawak jenaka maharani.

yess berjaya menghabiskan praktikal.yeay! lonjak2. rase gmbira teramat smpai nk timang2 pngetua. HAHA. tapi sedih sbb tgalkan student ;'( sedih sgt2. hari2 terakhir byk sgt habeskan mase ngn dorng. cmne nk tgalkn korangni.waaaa.....

mgu lpas team amekaw terjah sbaak bernam. Amek kaw!  program tv3 baru bkal ganti beng beng boom nnti. student aku yg excted nk pegi. beria ajak ckgu2nye. nti kang bkn korang yg msuk,kitrng ni yg join kang. giler. aku pegi pon dah petang gara-gara dpt kol dr stdnt mngatakan berita hebat. cikgu, final tiga2 bdk SSB. walawehhhh! dasyat tenuk r korang! xleh jadini. studnt aku sume yg dpt final. kene pegi tuk bg skongan dan kata-kata semangat. *padahal dah tau dorng nk dpt RM1000 baru nak pegi bg skongan. hampeh pnye cikgu. nmpak sgt ade udang di sebalik char kuey teaw  -_____-


rompak dr FB en.amekaw ;P halalkan la ye.



ikot temakan akuni.hebat x hebat x. yg tgh tu berpeace tu juara. Hafezsham! 
yeay.'ape-apejelah yg penting aku menang'! die pnye trademark.


saat2 dibaling ke udara.yo yo oo


teruja sbb stdnt aku baek lpas dpt angrah trus bgi kat aku.terharu :')
walopon pegangkan je.haha


seorng lagi student ssb yg xberjaya ke prgkat akhir.haha.soryy hazimm...
rompak jgk dari en.amekaw.


ini nazdmi.my ssb student also.wahh bangga.


bertuahnye mnjadi ckgu yg berjaya mndidik mereka sehingga berjaya ke tahap ini
*bajet giler padahal xbt papepon*.HAHAHAHA


PEACE yoo!

hebat xhebat....hebat,hebat,wah hebat,wah wah,hebat hebat yeah...!!!


video


5 comments:

  1. wahh awesomeness!!!! :D Kalaulah den ado situ.. anak-anak murid cikgu confirm tak menang :P

    ReplyDelete
  2. akid : nak dkat 10 org stdent akk lpas msuk, ade brann lawanla ;P pegila join next amek kaw ep 3 pnye.huhu

    ReplyDelete
  3. wahhh. cekgu ke ? hehe. cool !

    ReplyDelete
  4. Owh, cikgu rupanya. la masuk amekaw rupanye. mesti best dapat main ni. dapat masuk tv lagi yek

    ReplyDelete

welcome ;)