Tuesday, February 12, 2013

Holiday Vacation : Universal Studio Singapore

Salam dear readers ,

Iols sebenarnye dah lame dah pgi USS ney. taon lpas lagi.. tapi memandangkan taon lpas aktvti memblogging trgendala so iols update jela taun ney. suko den la kan nk update zaman gajah skalipon.


Ni sbnarnye trip sekolah. eh bkn rombongan kanak2 skola taw, n diminta ckgu sorg 2 org tuk mejaga segala makan minum, keperluan, cebok berak mereka disana, oh noo noo noo. Ini trip cikgu2 sekolah.. saje bersuke ria, brseronok bagai melupakan sengketa kat sawet.* Tapi npe cam ktrg je mcm kanak2 ney* Per person byr dlm RM199 camtu. Bas amek kat skola, n anta balikpon kat skola. means RM199 tu tuk transport ke sne n tket msok skali. Ak pon xtaw harga tiket sbnar masok USS, tp rmai org ckp yg p sne pkai pakej laen pon byr around RM200 jgk.  Kalo uols nak pegi, search je kat intenet tuk beli tiket ke sane, jgn beli kat sne, takot dtg arini, mnggu dpn baru ley masok uolsssss. Ramai sgt org !


 USS ney bersebelahan je ngn sentosa. search google. ak pon xtaw ;P


 Ok. anda akan berasa amat bertuah kalo dpt pgi USS dan dpt ketemu dgn maryln monroe. 



 dan mereka berempat


juga mereka berlima. eh.


kat belakang tu istana shrek. Best gilerrrrrr tgk 3d shrek ! recomended to u. jgn lupe masok sbb kat sne korang akan jadi rambang mate. bermakna mate ade 5. 

 


omey omey omeyyy sgt nk grab tp terbayang kat jusco pnye 15 hengget pon bole dpt. --"







Sbenarnye byk lagi gambr, tp sume dlm ipad. Malas sey nk trnsfer2 bagai. Act, ade video jugak taw. ble tibe wktu ptg dye akan ade perarakan n dat time, uols akn jdi mcm WOOOWWWWWWWWW ! smbil mate saje2 buat buntang2 pdhal nk tnjuk cntct lens. Semua watak2 kartun yg femes emes like Shrek n beloved wife, huhui, Pussy in boot, transformer, etc.. padahal xhengat. bhahaha. Till then guys. Happy holiday n Happy Chinese New Year to all !



2 comments:

  1. bestnyerr.. bila nk blnja nang msuk sna lak?hehehe..

    ReplyDelete
  2. datang la sni...bwk trip ngn kwn2..

    ReplyDelete

welcome ;)