Sunday, November 21, 2010

Zaman2 Selendang Jojet Plain

salam,

Entry kalini aku nk cte psal selendang yang mule2 skali diperkenalkan..namenye 'Shawl Jojet'. Eleh tah papekan mcmla org len xtau..;P .Masa mule2 shawl ni kuar aku pkir tah papela dorang2ni pkai slndang2 bagai.xsusah ke ape terbelit belit kat leher.ei xpnaske.ei xserabutke.nk mkn xsusahke.nk baringke dlm kelas.susahkan?? dala melekat kat muke best ke mcmtu? persoalan2 ni sume xde sape pon yg nk jwbkan tuk aku...akupon diam seribu bahasa sehinggalah tah cmne satu ari aku trginnnnn sgt nk pkai slndang jojet wrna itam.hihiii malu....^.^ 

waktutu gile punye susah nk cari! siyes beb.lapan ploh kdai la pgi xde pon yg jual.skangni dah bersepah2 dh smpi org pon pndang sebelah mate je jeling pon xnak.punye nazak akukan timetu...so,first time try,tabahkan je hati kalo2 org mgata kate xlawoke,mcm klakaje die pkai,ei xsesuai la dan bermcm2 lagi...so,ble dh pkaitu,cam keneje,cam leh beli kaler laen je ;P tp walo kaler apepon,kaler itam saje yg bertahta di hatiku...selain wrna cekelat..sbb ituje yg byk aku pkai..huahua


muke seposen pkai shawl jojet itam.mcm kanak2 ribena sdunia. 
eh tapi gambo lesen kete aku ygni taw.wahaha

xde makeup2.dlu simple mimple jew.
kemalasan berleluasa.
*padahal jimat *

tlgla jgn pertikaikan mulut aku.
mulut haku mmg xmkn saman.


tgk2..haishh
perasan x gmbar kebajetan melampau smuanya nk tyang muke.
biasela style zaman dolu2 bgambo.hekhek


shawl jojet plain wrna cekelat


shawl jojet plain wrna pink.


shawl jojet plain wrna itam.




shawl jojet plain kaler hijau lumut.


ok.ituje yg dapat dipertontonkan..next3 entry plak upgrade shawl.huhu....daa

mode : xde mood nk stdy.haisshh

Saturday, November 20, 2010

Tengokje ke? Follow la skali :)

salam,

hye smua2 yng mngendap ;P 

aku bosan mlmni.dh blik tg.mlim,housemate sorng je ade kat umah. umah segala bapak besar 6 blik,4 blik air,12 org pnghuni,3 ruang tamu, 5 swimming pool ( start ruang tamu aku dh typo,jujur x? ) sorngpon xbalik lagi.. haisshh...apelagi yg boleh dilakukan.on la laptop melawat blog dan facebook rakan2. da lme xblogwalking..actually jrang kot. bkan xnak.bkn smbong.bkn mls.bkn kerek.bkn2. maklumla aku bru pas blik dr study week.kat humah abg aku tade tenet ;( plaktu ari slase ni aku dh exam. nk kate busy xjugak.kdg2 la..eh slalu.eh owez. ( samela tu )

sbnarnye ape yg cube engko smpaikan ni nelly ixoraaaa???

ehehe...xde papelah...skadar luahan dipinggiran malam...kihkih . dah kol 1 xleh nk tdo. oh yee, korang2kan jgnla ngendap je eh,silela rajen2kan diri  mengklik butang follower. Dan tinggalkan jejak kaki ke kuku ke tgn ke yg penting aku tau kewujudan korang. So,bolela aku menjalankan kegiatan jalan2 blog.kalo nk mancari2 mmg mata berpinar2 gara2 pnyakit rambang mate. ok? gud! 



Aku xmkn org.warrrr warrrr

bye2.
nunyte... Zzzz....

Monday, November 15, 2010

Miss u....BLOG.kihkih

assalammualaikumm.... ( xjwb dosa )

lamanye xmenghupdate blog...nk taw sbb pe ??


intenet ohhh intenet...dimana kau???

1. Aku balik umah abg aku.Umah die tade tenet.actually be4 ni kai streamyx tp memandngkan kewangan yg xbpe mengizinkan die dgn sgala hormatnye memotong line streamyx tu.sekaligus mbuatkn wa bengang krana peneman wa sjak zman berzaman telah ilang.

2. Aku g holeeday bersama rakan2 tersayang kt langkawi. So for surela xknla tgh berholiday,aku nk p cari cc kan semata2 nk update blog kn,mninggalkan pntai mncari starbuck, mmbawa  laptop di tgh lautan,pikir r beb. ( cheh emosi )

3. Malas nk menyetat kete nk p ke cc yg berdekatan. walopon kat bandar tasik puteri tu byk gile cc kalo tgk hebat2 belaka ade kaler merah,hijau,biru,kuning...peh...tp ttp xberkenan di hati...bek dok umah tdo & makan kopok.

4. Dah dpt berukband,tp gile segala lembab kalah smua kura2,penyu,ulat gonggok yg ade. Dengan rase kecewa yg amat sangat,akupon bling berukband ke dlm beg ( huhu ) dan kembali termenung mengenangkn nasib sebelum menyambung aktiviti tido menido.

5. Dah xde sebab dah...byk cekadak korang nk tau sumenye.ckup r tukan.

So,bile dh ade intenet ni,dengan laju nye aku nk menayang aktiviti aku kat langkawi bg korang jeles mnjeles :P
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hii hii










ntila aku hupdate laen kali yeh...sistem mengupload dlm keadaan lemah dan saket teruk.
mencik!

bye.

Thursday, November 4, 2010

The Hottest!!

Wah....ble tgk tajuk kalini kompem cuak berpeluh2 smuakan coz ingat aku prasan aku hot kn2? tol x? kan2? ngaku cpt.

actually,aku addicted btol ngn sorang hotty ni.coz mmg comey giler la muke die.bikin gua pon naek hot hot n hot! aku mkn hotdog pon xhot cmneh.bile tgk jew muke die,wa jd bengang beb.apsal la muke die cenggitu ek..rase cam nk cubit2 nk lambung2 nk golek2kan...eiiii geram! dahla aku malas nk ckp pnjang2 sbb aku tgh hot skang.korang tgkjela muke minahni.wa da xtahan xtahan.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tgk3....hot kan die neh??  

kicik2 lagi da pndai berposing.panas panas










.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nelly,ko bengang x bengang x?? sape x bengang kn aku xhot 
cam die.aku xdpt kmera best cam die.kcik2 gambr pon 
dah clean & clear.gmbar aku pon cam bole letak kat muzium.
bengang r sbb aku kai spek cikai2 je 
warna merah laktu sme ngn abg aku.tp len warna cket die wrna hijau.
bengang r sbb posingan aku xsehot die.bengang lagi dan lagi.


k la.k la..surrenderla...bdk kai baju kuning surrender ngn bdk hot kat atas :(

papehalpon ko mmg comella MIA SARA.waaaa xtahan kan? cam nk cubit3 jekan.
bye!

p/s : nak anak muke sebijik cam mia sara.leh x? :) suke suke