Sunday, November 21, 2010

Zaman2 Selendang Jojet Plain

salam,

Entry kalini aku nk cte psal selendang yang mule2 skali diperkenalkan..namenye 'Shawl Jojet'. Eleh tah papekan mcmla org len xtau..;P .Masa mule2 shawl ni kuar aku pkir tah papela dorang2ni pkai slndang2 bagai.xsusah ke ape terbelit belit kat leher.ei xpnaske.ei xserabutke.nk mkn xsusahke.nk baringke dlm kelas.susahkan?? dala melekat kat muke best ke mcmtu? persoalan2 ni sume xde sape pon yg nk jwbkan tuk aku...akupon diam seribu bahasa sehinggalah tah cmne satu ari aku trginnnnn sgt nk pkai slndang jojet wrna itam.hihiii malu....^.^ 

waktutu gile punye susah nk cari! siyes beb.lapan ploh kdai la pgi xde pon yg jual.skangni dah bersepah2 dh smpi org pon pndang sebelah mate je jeling pon xnak.punye nazak akukan timetu...so,first time try,tabahkan je hati kalo2 org mgata kate xlawoke,mcm klakaje die pkai,ei xsesuai la dan bermcm2 lagi...so,ble dh pkaitu,cam keneje,cam leh beli kaler laen je ;P tp walo kaler apepon,kaler itam saje yg bertahta di hatiku...selain wrna cekelat..sbb ituje yg byk aku pkai..huahua


muke seposen pkai shawl jojet itam.mcm kanak2 ribena sdunia. 
eh tapi gambo lesen kete aku ygni taw.wahaha

xde makeup2.dlu simple mimple jew.
kemalasan berleluasa.
*padahal jimat *

tlgla jgn pertikaikan mulut aku.
mulut haku mmg xmkn saman.


tgk2..haishh
perasan x gmbar kebajetan melampau smuanya nk tyang muke.
biasela style zaman dolu2 bgambo.hekhek


shawl jojet plain wrna cekelat


shawl jojet plain wrna pink.


shawl jojet plain wrna itam.




shawl jojet plain kaler hijau lumut.


ok.ituje yg dapat dipertontonkan..next3 entry plak upgrade shawl.huhu....daa

mode : xde mood nk stdy.haisshh

No comments:

Post a Comment

welcome ;)