Thursday, September 23, 2010

Korang xbace kesah aku korang rugi :P

Assalammualaikum w.b.t..:)

Hye u olz,:P firstly aku nk merakamkan ucapan time kasih pd pihak blogspot,cheh cam bgusje ko ckp cmnikn..coz bg aku pluang merasmikan blog aku yg dh berzaman aku nk bt actually tp xterbuat2.Padahal org len msing2 dh lme dh mmbina blog dorangkn,ade yg dh berumor 3 4 taun gakla xslap aku,tp kau ni mmg ktgalan zman la .heh.tp aku pduli ape xkesahla zman nenek moyang dh ade pon aku still jgk nk bkak arini.( dgn muke ganas beraksi )

aku ske la berfashion2 ni & mmg aku bengang gile kalo tgk org len pkai cantek2 tp aku xde bjutu.peh bengangla. aku kecikje orgnye xyala korng tau kan tp agk2 tgi lgi pkok sena kat umh korang tu kot. malu kejap (--") dan yg plg xpuas atinye akuni bakal cikgu! weh ckgu ney =P

ble org tnye2 dak mne then ckp upsi,wah bakal cikgu smbil die tersenyum lebar.akupon xtaula apehal sume abg2,pkcik2,adik2 ske sgt ble jmpe ckgu2ni.abaikan.>.< tp xkesahla aku bakal apepon yg pnting aku akn buat gak pe aku ske,xmaturedla ko ni, oit wat prgai dwasa cket, ko ni ble nk mmbesar r, weh koni comel gak an -__-".dan mcm2 lgi.ala skela,best ape cmni.nti da tua taleh cmni.wek2..melawan plak tu org ckp.ala plg2pon kwn2 aku je yg ckp,ade aku kesah ke korang,haha.

dala aku tanak soksek byk2 sbb ni baru permulaan jepon.nti org ckp aku gile glemer..( ape kejadahnye,heh.)


Ta daa.Ha nilah aku.kecik kan kecik kan.sweet 23 oke.

No comments:

Post a Comment

welcome ;)